Ghost Recon pe Wii [+VIDEO]

, 17 Aug, 16:49

Stirea vine ca o bucurie pentru cei ce detin un Wii sau un PSP. Ubisoft a dat publicitatii informatii privind doua noi jocuri ce urmeaza sa acompanieze, la data lansarii, jocul Ghost Recon Future Soldier, care, sa fim sinceri, promite multe din trailerele cunoscute pana in acest moment.

[galleria gid=”wii”]

Jocurile urmeaza sa se desfasoare in Sri Lanka pentru versiunea de PSP, intitulata Ghost Recon Predator, si in Norvegia si Moscova pentru varianta de Wii. Probabil ca Somalia si Coreea de Sud nu erau tinte mai evidente, in viziunea celor de la Ubi?!

[galleria gid=”psp”]

Potrivit Ubisoft, jocurile urmeaza sa decoreze rafturile magazinelor prin luna noiembrie (ce coincidenta… odata cu Assassin’s Creed) si vor oferi “o experienta demna de Ghost Recon”, completata de tehnologie futurista, posibilitatea de a edita echipa si optiunea de multiplayer. Asta pentru versiunea de PSP. Cat despre Wii… acesta vine cu Co-Op si un sistem de “Pick up, play and leave anytime”. Mai pe romaneste, poti sa intri in joc cand vrei ca si coechipier si la fel poti sa si pleci. Pe langa asta Ghost Recon pentru Wii urmeaza sa fie mai plin de actiune si cu secvente de lupta mai incitante. (Avatar The Game for Wii, remember anyone?)

Toate ca toate, jocurile par destul de incitante si promit sa aduca lucruri noi la povestea din Ghost Recon. La momentul lansarii urmeaza sa vedem ce rezerva aceste doua titluri.

Wii trailer:

PSP trailer:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail