Garmin Forerunner 110, pentru sportivul din tine

Garmin Forerunner 110, pentru sportivul din tine
09:16 22.04.2010

[galleria]

Daca esti activ si esti genul care sa isi miroasa ritmul cardiac in timpul antrenamentelor, iata o veste buna de la Garmin, care lanseaza modelul Forerunner 110, un ceas de fitness dispozitiv subtire si accesibil, dedicat alergatorilor profesionisti si amatori care isi doresc sa monitorizeze viteza antrenamentelor si distantele parcurse.

Alergatorii care poarta un dispozitiv Garmin de monitorizare a ritmului cardiac (inclus in unele pachete sau disponibile individual) pot vizualiza nivelul de dificultate al exercitiului lor in timp ce alearga, intrucat Foreunner 110 afiseaza informatii despre ritmul cardiac si dispune de un calculator de calorii consumate pe baza acestor rezultate. Intre sesiunile de jogging, meniul simplu ii ajuta pe alergatori sa isi evalueze antrenamentele, sa schimbe functia auto-lap, sa seteze o alarma sau sa editeze profilul utilizatorului.

Rezistent la apa si fiind foarte subtire, Forerunner 110 dispune de un receptor GPS cu tehnologia Garmin HotFix  integrata, care receptioneaza si mentine semnalul de la sateliti. Forerunner 110 stocheaza si afiseaza pana la 200 de ore de istoric al sesiunilor de antrenament, astfel ca alergatorii isi pot vizualiza totalul de puncte, chiar daca nu au incarcat informatiile pe Garmin Connect, serviciul disponibil acestor dispozitive.

Garmin Forerunner 110 va fi disponibil in Romania incepand cu luna mai.

loading...