Frate cu natura: noile plăci de bază Asus cu emisii electromagnetice reduse

Frate cu natura: noile plăci de bază Asus cu emisii electromagnetice reduse
11:50 03.02.2010

Asus-placi-verziAsus a stabilit un nou standard privind protecția completă a plăcilor de bază odată cu lansarea designului Asus Protect 3.0, bazat pe Xtreme Design, care ajută la protejarea mediului înconjurător, a sistemelor și a utilizatorilor.  Noua tehnologie promite să reducă cu până la 50% generarea și transmiterea de emisii electromagnetice periculoase.

În medie, suntem expuși radiațiilor electromagnetice rezultate în urma utilizării computerului timp de aproximativ opt ore pe zi. Asus Protect 3.0 susține că reduce această iradiere cu până la 50%, oferind cel mai scăzut nivel de emisii din industrie. Tehnologia lansată permite obținerea unui nivel și mai mic de radiații, prin adoptarea unui design ce include componente cu emisii scăzute. În plus, designul de circuit ajută la diminuarea emisiilor produse de componentele electrice prin poziționarea curenților electrici de polaritate opusă unul în fața celuilalt, pentru a anula câmpurile generate. Radiation Moat Design elimină efectiv scurgerile de emisii către componentele din jur, limitându-le la o zonă restrânsă în jurul unei porțiuni active.

Cu Anti-Surge Design, Asus Protect 3.0 detectează eventualele supratensiuni din componente și împiedică răspândirea efectelor unui scurt-circuit. În cazul unui astfel de incident nedorit, în special în timpul furtunilor sau de-a lungul unor întreruperi dese ale alimentării electrice, Anti-Surge Design va opri imediat alimentarea cu energie electrică, preîntâmpinând posibila distrugere a componentelor.

Pentru a fi și mai “prieten cu natura” Protect 3.0 include Asus EPU (Energy Processing Unit), un cip care facilitează reducerea inteligentă a consumului cu până la 80,23%. Astfel, EPU ajustează în timp real, automat și cu mare precizie tensiunile de alimentare a diverselor componente – cum ar fi procesorul – îmbunătățind eficiența energetică.

loading...