Final Fantasy XIII, oficial în magazine

, 09 Mar, 14:18

[galleria]

Square Enix a anunțat lansarea oficială a lui Final Fantasy XIII. Pentru moment fanii vor putea achiziționa versiunile pentru PlayStation 3 și Xbox 360.

Lansarea este o premieră pentru Square Enix, jocul fiind primul din istoria companiei disponibil pe mai mult platforme în același timp. Final Fantasy XIII este munca lui Yoshinori Kitase, Motomu Toriyama, Tetsuya Nomura și Isamu Kamikokuryo, aceleași persoane care au stat și în spatele personajelor, design-lui sau poveștii din jocurile anterioare. Coloana sonora a noului joc a fost realizată de Takeshi Nozue, cel care a creat și muzica pentru filmul Final Fantasy VII: Advent Children.

Povestea din Final Fantasy XII va duce jucătorul într-o nouă lume, în care va putea experimenta un nou sistem de luptă în care gamerii își pot ajuta și coechipierii de joc. De astăzi jocul poate fi comandat online de pe site-ul oficial Final Fantasy XIII.

Sursa: Final Fantasy 13

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail