Final Fantasy Versus XIII pe Xbox 360

, 19 Mai, 12:26

FFXIII_Xbox_360Fanii Final Fantasy Versus XIII care detin o consola de joc Xbox 360 ar putea sa aiba un motiv de fericire, pentru ca presedintele companiei Square Enix a declarat ca… „exista posibilitatea” ca jocul sa fie lansat si pe plantforma de gaming de la Microsoft.

In cadrul unei conferinte de presa tinute in Tokio, Yoichi Wada, CEO-ul Square Enix a precizat ca “se gandeste” sa lanseze Final Fantasy Versus XIII pe mai multe platforme, dar ca momentan „problema este dezbatuta” si nu se vor stii detalii pana la viitoarea lansare de joc a companiei.

Prin urmare, mai aveam de asteptat cel putin un an, desi multe voci spun ca aceasta versiune se afla deja in lucru dupa succesul pe care Final Fantasy XIII l-a inregistrat cu varianta pentru consola Microsoft…


Sursa: Kotaku

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Tin sa contrazic sursa in acest caz. FF versus 13 este in dezvoltare pentru ambele platforme, PS3 si Xbox 360. Iar varianta de FF13 pentru 360 a fost blamata de marea majoritate a siturilor si revistelor din cazua calitatii precare a graficelor si timpilor crescuți de incarcare. Square Enix ar face o mare greseala sa ofere un ”time exclusive’pentru FF V 13 pe platforma Xbox. Si-ar taia singuri craca de sub picioare avand in vedere ca FF13 nu a fost atat de bine primit de fanii Hard Core. Daca mai adauga la asta si un timp de incarcare luunnngggg atunci „all shit is gona break lose”

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail