Filmul bazat pe jocul Castlevania e „pe vine”… candva

Filmul bazat pe jocul Castlevania e „pe vine”… candva
14:05 07.05.2010

Castlevania-movieS-a vorbit de el, trebui sa fie, s-a astaptat, dar cam nimic inca. Totusi, zvonurile spun ca sigur va exista o productie hollywoodiana a jocului Castlevania. Filmul se bazeaza pe un joc video a celor de la Konami care poarta acelasi nume. Acestia au deja la activ filme dupa jocurile Silent Hill.

Prin urmare… In 2009, unul din creatorii primul film „Saw”, James Wan a intrat in proiectul Castlevania pentru a deveni unul din scenaristii produtiei. Dar ceva mai tarziu, filmul a intrat in pre-pre-productie, datorita lucraturilor care durau, cel putin asa spunea regizorul Resident Evil Paul W.S. Anderson.

Acum aflam ca filmul Castlevania are de fapt nevoie de bani. Un „guru” in creearea monstrilor pentru filme de la Hollywood, Aaron Sims, cel care a lucrat si la Clash of the Titans, a declarat recent ca de fapt pelicula isi cauta un finantator si o casa de productie, iar Sims va fi unul din cei care va lucra la aratarile care se vor perinda prin film.  E criza si la Hollywood!


Sursa: Kotaku

Etichete:
loading...