Excalibur Online îşi deschide porţile către testeri

, 15 Mar, 15:27

[galleria]

Producătorul Omniverse Games anunţă că testele pentru MMORTS-ul Excalibur Online vor începe la data de 18 martie 2010, iar dacă eşti interesat te poţi înscrie în echipa de beta-testeri. Omniverse a pus la bătaie 1000 de locuri.

Excalibur Online este un joc de browser care poate fi jucat de pe orice platformă şi nu are nevoie de kit de instalare. Acţiunea se desfăşoară cândva, înaintea de urcarea pe tron a „regelui Arthur”. Fiecare jucător este lordul unui domeniu propriu pe care trebuie să îl îngrijească prin construirea de clădiri, legarea de alianţe cu vecinii şi cucerirea a noi teritorii.

Excalibur Online are peste 16 feluri de unităţi militare echipate cu arme şi munitii specifice vremii, dar prezintă şi elementele „mistice” ca vrăjitori şi magi. Ai posibilitatea de a îţi face „taverne” în care poţi recruta alţi gamer-i.

În fiecare săptămână, jocul va fi gazda unei lupte pentru Avalon, Battle for Avalon, unde poţi intra în “război” cu armate şi aliaţi pentru a cuceri insula Avalon. Câştigul final este împărţit în mod egal echipei câştigătoare.


Sursa: Excaliburmmo

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail