Duke Nukem Next-Gen devine o realitate plauzibila si.. sustinuta [+VIDEO]

, 15 Oct, 10:33

Sa reconstruiesti un joc de la zero folosind Engine-ul Unreal 3 este o munca pe care multi nu cred ca ar digera-o. Totusi, Frederik „Fresch” Schreiber, creatorul lui Duke Nukem Next-Gen, este pus pe treaba, dupa cum stim, desi nu detinea si dreptul de folosire a numelui.

Ei bine, munca lui este recunoscutta si oficial ca avand potential. Fresch a anuntat ca detine licenta de realizare a acestui remake chiar de la proprietarii oficiali, GearBox. Si nu oricum. Gearbox sunt pregatiti sa pastreze conditia non profit a titlului. Mai mult, au alocat cativa dintre angajatii lor pentru a ajuta la proiect. Ei, parca deja se schimba treaba, nu?

Oricum, Fresch se pare ca nu este la prima traznaie de acest gen: remake-uri precum Daikatana, care a fost abandonat pentru ca lumea nu prea a adat semne de interes, si SIN, pentru care domnul Fresch a fost citat in instanta de catre Manbo Jambo, detinatorii IP-ului.

Inainte de a incheia, inca un deliciu: tanarul realizator a spus ca Duke Nukem va avea si multiplayer beta, care va fi lansat mai repede decat ne putem astepta, promite el. Nu avem detalii momentan despre produsul final, dar din ce am putut vedea din filmul de prezentare, acesta este o … editie atomica.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail