Două noi telecomenzi Logitech Harmony

Două noi telecomenzi Logitech Harmony
12:59 04.03.2010

Logitech-Harmony-650

Logitech prezintă noile Harmony 600 și 650, care dispun de accesare printr-un singur click către activitățile dorite. După terminarea setării online, trebuie să pornești ceea ce îți dorești, cum ar fi “Vizionează un DVD”, iar telecomanda Logitech Harmony va porni automat dispozitivele dorite și va selecta input-urile corecte.

Logitech-Harmony-600

Cu Logitech Harmony 600, poți vedea pe ecranul monocrom comenzile pentru dispozitivele pe care le folosești, precum volumul și butonul de pornire. Display-ul inteligent te poate ajuta la nevoie – trebuie doar să apeși tasta Help și să răspunzi la întrebările care urmează.

Dacă preferi un display mai colorat, telecomanda Logitech Harmony 650 dispune de un ecran color pe care sunt afișate siglele canalelor favorite dar și comenzile de care ai nevoie pentru dispozitivele pe care le folosești. Ambele telecomenzi Logitech Harmony înlocuiesc până la cinci telecomenzi, eliminând complicațiile și dezordinea.

Logitech suportă peste 250.000 de dispozitive home-entertainment de la mai mult de 5000 de producători. Baza de date cu dispozitive se mărește în fiecare zi așa că poți fi sigur că telecomanda va funcționa cu aparatul pe care îl ai astăzi sau cu cel pe care îl vei achiziționa în viitor. Ambele telecomenzi Logitech Harmony vor fi disponibile în Europa începând cu luna martie.

loading...