DLC-urile intermediaza Mass Effect 2 si 3

, 21 Mai, 11:09

Mass-Effect-3DLC-urile pentru jocu Mass Effect 2 au fost lansate, fanii au intalnit-o pe Kasumi, l-au „mai jucat” pe eroul principal, unii au fost multumiti, altii nu. Dar nu-i nimic, totul se intampla cu un scop…

Cei de la BioWare vor lansa la un moment dat noi DLC-uri, dar care, pe langa continuarea lui Mass Effect 2, pregatesc gamerul pentru actiunea din Mass Effect 3.

„Avem o serie de pachete care sunt in lucru chiar in acest moment. Fanii se pot astepta la un val de DLC-uri. Continutul va plasa actiunea intre jocurile Mass Effect 2 si Mass Effect 3. Dar mai departe de atat nu pot spune nimic…”, a declarat Casey Hudson pentru Videogamer.

Desi se stie ca Mass Effect 3 este deja in lucru, reprezentantii companiei canadiane au declarat in urma cu ceva timp ca detaliile despre noul joc nu sunt disponibile, prin urmare se poate ca acestia sa nu dezvaluie nimic in cadrul evenimentului E3.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail