Detalii despre noul Metal Gear Solid pentru 3DS

Detalii despre noul Metal Gear Solid pentru 3DS
10:19 08.07.2010

Am fost toti surprinsi sa vedem un demo la MGS pentru 3DS. Probabil ca a surprins si personalul Kojima Productions, care nu a stiut ce au dezvoltat. Intr-un interviu al celor de la Famitsu, Hideo Kojima a descris cum, dupa finalizarea lui Metal Gear Solid Peace Walker, a alocat in secret un numar mic de membri ai staff-ului pentru un proiect pe o platforma diferita de ceea ce au produs pana acum studiourile. Ceea ce i-au facut pe colegi acestora sa creada ca membrii lipsa sunt in concediu.

Hideo Kojima pare increzator, gandindu-se ca demo-ul va evolua intr-un joc propriu-zis, care va fi, probabil, inca un remake dupa MGS 3. Dupa Peace Walker, a dorit sa spuna povestea lui Boss din nou. „Povestea din MGS3 nu se poate schimba, asa ca ne gandim la co-ops, 3D si elemente portabile”, a spus Kojima. Jocul final poate arata mai bine decat demo-ul. „Modelele de nivel inalt sunt aproximativ de aceeasi calitate ca pentru PS3”, a mai spus acesta.

Acum, noi asteptam produsul final si, bineinteles, calitatea acestuia. Totusi, fiind un joc cu semnatura Kojima, putem fi siguri de secventele interminabile de cut-scene-uri.

[galleria gid=”metal”]

loading...