Demo-ul Just Cause 2, descărcat de două milioane de fani

, 18 Mar, 10:10

[galleria]

Din 4 martie, de când a fost lansat oficial, demo-ul Just Cause 2 a fost descărcat de peste doua milioane de fani din întreaga lume. Versiunea demo este compatibilă cu platformele PlayStation 3, Xbox 360 şi PC şi este una dintre cele mai bune demo-uri de joc.

Just Cause 2 demo îl pune pe gamer în pielea lui Rico Rodriguez, asul din maneca a „Agenţiei”, care trebuie să ajungă pe insula Panau pentru al găsi pe Tom Sheldon, fostul lui şef, care a dispărut cu banii Agenţiei si o serie de informaţii.

Ce face jocul atât de special este sistemul de luptă prin care jucătorul are libertate să sară, să fugă, să arunce în aer, să fure maşini, să sară cu paraşuta, să faca upgrade-uri de arme, să colecţioneze diferite “iteme” şi multe alte lucruri.

Eidos va lansa oficial Just Cause 2 în Europa pe data de 26 martie 2010, jocul fiind compatibil cu platformele PlayStation 3, Xbox 360 şi sistemele PC cu Windows.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail