Demo nou la Aliens vs. Predator pentru PS3

Demo nou la Aliens vs. Predator pentru PS3
14:53 15.02.2010

AvP-PS3-new-demo

SEGA și Rebellion au confirmat faptul că au lansat un nou demo pentru Aliens vs. Predator, care este acum disponibil în PlayStation Network. Prima versiune a fost deja scoasă din rețea și înlocuită cu noul demo.

“Mișcarea de trupe” a fost făcută după ce mai mulți utilizatori au avut probleme cu demo-ul existent. Cei de la SEGA și Rebellion au lucrat împreună cu Sony pentru a corecta problemele, iar odată cu noul demo au fost adăugate versiunii și noi feature-uri sau funcționalități.

Iată câteva repere pe care utilizatorii le pot lua în seamă pentru a identifica ce versiune a demo-ului au descărcat. În primul rând, noul demo va dispune de un ecran principal care permite gamerului să navigheze prin jocuri. Dacă acesta lipsește, demo-ul este cel vechi. Totodată, cineva care joacă versiunea veche și este invitat să joace varianta nouă va primi mesajul „Incompatible Version”.

Jocul Aliens vs Predator va fi disponibil pentru Xbox 360, Playstation 3 și sistemele PC din data de 16 februarie în Statele Unite ale Americii și din 19 februarie în Europa.

Sursa: Game Dot


loading...