Deca Sport 3 se va lansa pentru Wii

, 12 Apr, 09:51

Deca-SportsJocurile „Deca Sport” se întorc şi se vor lansa în aceasta toamnă pe consola Wii a niponilor de la Nintendo. Distribuitorii Hudson Entertainment vor prezenta astfel zece noi sporturi care vor putea fi jucate cu ajutorul Wii MotionPlus. Totuşi, acest periferic va fi opţional, astfel încât toate cele zece jocuri vor avea moduri de gameplay pentru controller-ul normal de Wii, dar şi moduri „master” care se vor activa cu suportul Motion Plus.

Printre noile provocări pentru gameri se numără Air Race, Lacross şi Slalom Skiing. Primul dintre ele nu face din jucător un aviator, dar îl va pune în situaţia de a menţine în aer un avion de hârtie.

Slalom Skiing va fi un slalom continuu printre obstacole, iar gamerul este obligat să folosească atât controller-ul, cât şi nunchuk-ul, iar Lacross va duce jucătorul în arenă. Versiunea finală a Deca Sports 3 va mai conţine şi alte sporturi, precum Springboard Diving, Indoor Volleyball, Racquetball, Kayaking, Logging, Halfpipe Snowboarding şi Fencing.


Sursa: Ign

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail