Dead Space 2: Zvonuri devenite realitate

, 13 Sep, 20:11

Nu putem decat sa ne bucuram cand ceva care pare sa fie doar un zvon, se transforma in realitate. Mai ales cand acesta are legatura cu gamingul si este ceva care ne doream de mult. Primul Dead Space i-a scos de pe banca baietilor rai pe EA, in ochii multor jurnalisti. Totusi, acesta avea o lacuna majora, si anume lipsa unui multiplayer pentru a completa jocul.

In urma ca cateva ore, cei de la GameTrailer.com, au primit exclusivitatea mondiala in ceea ce priveste noul trailer al multiplayerului lui Dead Space 2. Modul prezentat in trailer prezinta o cursa contra cronometru si este axat puternic pe un mod cooperativ. Oamenii trebuie sa opreasca un reactor pentru a nu ajunge la temperatura critica, iar monstrii fac ce fac ei mai bine… eviscereaza, rup, musca si smulg tot ceea ce misca in calea lor. Pare interesant, din ce am vazut, ramane de vazut la data lansarii. Promitem, totusi, ca revenim cu noi informatii, odata ce acestea apar.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail