Conquer Online primeşte un nou expansion

, 29 Mar, 13:51

Conquer-onlineJocul Conquer Online se bucură de al şaptelea an de viaţă, iar producătorul titlului, TQ Digital, doreşte să facă 2010 „Anul Conquer Online”.

Pentru a aniversa cum se cuvine, compania va lansa un nou expansion denumit Legends Return. Acesta va conţine noi clase cu abilităţi proprii, arme noi, armuri, plus noi locuri de explorat şi de început quest-uri. Expansion-ul va avea trei etape de lansare de-a lungul lui 2010, iar primul episod se numeşte Shadow of Darkness.

MMORPG-ul Conquer Online s-a lansat oficial în 2003, iar la început jocul avea doar 1.500 de gameri, ca trei ani mai târziu, în 2006, sâ dispună de 60.000 de jucători. În 2009, versiunea Conquer Online 2.0 a adus fanilor îmbunătăţiri subtanţiale. Jocul poate fi descărcat în mai multe limbi, printre care şi engleză, spaniolă, franceză sau ebraică şi este compatibil cu sistemele care rulează Windows.


Sursa: Co.91

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail