Conduit 2 sau Extraterestrii de ziua indragostitilor?

, 15 Oct, 08:36

Primul IP al celor de la Sega pe consola Wii a fost un succes mediocru. Sigur, a primit laude la data aparitiei, dar povestea usor a la Independece Day nu prea ajuta.

Acum, la mai bine de un an, Sega anunta ca intarzie lansarea Conduit 2, disponibil exclusiv pentru Wii, pana in luna indragostitilor. Dezvoltatorii High Voltage se pare ca isi faceau temele in timp ce vizitorii expozitiei PAX incercau jocul si probabil au acceptat si feedback-ul fanilor. Acesta este probabil motivul pentru care titlul mai sta “putin” in dezvoltare pana sa ajunga pe rafturile magazinelor. Dupa cum se stie, Conduit 2 trebuia sa apara la finalul acestui an.

Sega a anuntat ca jocul suporta comunicare activa intre jucatori, online multiplayer si suport pentru clanuri. S-o mai vedem si pe-asta! Oricum, la un shooter preferam sa ne alegem linistiti tinta decat sa dam din maini ca nebunii.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Conduit 2/|height={450px}]


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail