Concurs Fan Fiction cu tema Blizzard

Concurs Fan Fiction cu tema Blizzard
15:57 06.07.2010

Blizzard, povestiri, nuvele, concurs Blizzard, vizita studiouri Blizzard, muzeul Blizzard, concurs povesti Blizzard, Fan Fiction, Blizzard Fan Fiction

In acest moment internetul este plin de situri si oameni care scriu nuvele fictive cu diverse teme. Unele sunt bazate pe universul Potter, atlele pe animeuri iar altele pe universul Blizzard. Compania se pare ca a luat aminte la acest “trend” in conrinua crestere si a inceput un concurs, cu tema – care alta – decat Blizzard.

Participantii pot trimite o scurta poveste, intre 5000 si 7500 de cuvinte, care sa aiba legatura cu jocurile companiei, pana la data de 23 august 2010. Castigatorul, va primi o vizita la studiourile Blizzard, unde urmeaza sa cunoasca echipa de scenaristi, sa viziteze muzeul Blizzard si .. urmeaza sa primeasca cateva din “goodies”-urile pe care Blizzard le ofera in general castigatorilor sai. Daca cititorii nostri doresc sa participe la acest concurs, va sugeram sa vizitati intai sectiunea de FAQ a concursului, inainte sa trimiteti o epopee in care Naruto il bate pe Diablo cu sabia lui Inuyasha.

loading...