Clayton Carmine Must Die (varianta Comic-Con)

, 26 Iul, 10:06

Rod Fergusson, producatorul executiv al jocului Gear of War 3, vrea ca Clayton Carmine sa moara. El a purtat un tricou cu textul „Carmine Must Die” la petrecerea Microsoft de la Comic-Con, votand astfel pentru soarta personajului. Totusi Rod este dispus sa lase decizia in mainile fanilor.

Fergusson a impartasit si cateva noutati, povestind ca cea mai dificila parte in creare noului mod de joc „Beast Mode” a fost sa realizeze un control al bestiilor la fel de bun ca in cazul celorlalte personaje din joc, problema fiind controlul camerei pentru un Ticker sau un Serapede, pana la un Berskerker, a explicat el. „Incercam sa oferim o experienta cat mai fluida cand vine vorba de controlul personajului, pentru ca jucatorul sa se poata transpune in pielea acestuia”.

Un alt element care a “razbit” printre declaratii este ca bestiile sunt mai puternice decat restul personajelor, dupa cum au vrut cei de la Epic, chiar daca balanta puterii se inclina putin spre monstrii in acest mod de joc.

Din fericire, cateva componente de dezvoltare merg bine. „Ice-T se pricepe in rolul lui Griffin”, a confirmat Fergusson. El a mai adaugat ca Ice aduce personajul la viata, facand o treaba extrem de buna. Pe langa asta, se pare ca toata lumea este in toane bune cand acesta intra in studioul de inregistrari. Ma intreb cum ar fi fost situatia daca in loc de Ice T, acestia il alegeau pe Mister T? Banuiesc ca atmosfera ar fi fost cam… tacuta ?


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail