Canon a lansat camerele video Legria HF R

, 16 Mar, 12:41

LEGRIA HFR18 BLACK BSL LCDCanon a lansat luni Legria HF R, o colecţie de camere video uşoare în greutate, dar capabile de înregistrări Full High Definition (HD).  Seria este echipată cu sistemul Canon HD Camera, integrând un senzor HD CMOS, zoom optic 20x, lentile video Canon HD şi procesorul de imagine DIGIC DV III. De asemenea, tehnologia Smart Auto este încorporată.

LEGRIA HFR106 SILVER FSLCamerele HF R18 şi Legria HF R16 includ un nou utilitar pentru conversia de la HD-la-SD şi opţiunea Easy Web Upload pentru a permite partajarea online.  Modelele oferă un sistem Dual Flash Memory ce reuneşte memoria internă şi un slot pentru cardurile de memorie. Camera HF R18 include un modul intern de 32GB, în timp ce HF R16 oferă o memorie de 8GB. Fiecare model poate avea o memorie extinsă până la 32GB datorită prezenţei unui slot de memorie SDHC. În plus, opţiunea Relay Recording previne întreruperea filmărilor atunci când memoria camerei este plină.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail