Camerele Sony Alpha primesc actualizarea aplicaţiilor din dotare

Camerele Sony Alpha primesc actualizarea aplicaţiilor din dotare
09:28 08.04.2010

sony_alpha_1Utilizatorii modelelor de camere foto SLR digitale α (Alpha) dispun acum de un control sporit pentru crearea fotografiilor cu zgomot de imagine redus, cu ajutorul aplicaţiei Image Data Converter.

Versiunea 3.2 a aplicaţiei Image Data Converter SR beneficiază de noi algoritmi ce reduc semnificativ zgomotul de imagine, chiar şi la setarea înaltă a valorii ISO, în timpul convertirii imaginilor RAW în fişiere JPEG. Procesarea este optimă la valori de ISO 800 sau mai ridicate, cu rezultate mult mai bune, datorate minimizării zgomotului de culoare – procesare eficientă până la valori ISO 12800 (în funcţie de modelul DLSR).

Noul agloritm intră în funcţiune în timpul convertirii fişierelor RAW sau cRAW (în funcţie de modelul DSLR) în fişiere JPEG, în cazul tuturor modelelor curente sau anterioare de camera foto SLR digitale de la Sony (mai puţin pentru modelul DSLR-A100).

Versiunea 3.2 a aplicaţiei Image Data Convertor SR aparţine aplicaţiei de administrare a fişierelor Image Data Suite, ce include şi Image Data Lightbox SR, versiunea 2.2. Disponibil gratuit o dată cu toate noile camere SLR digitale de la Sony, pachetul de aplicaţii îmbunătăţit oferă suport şi pentru sistemul de operare Mac 10.6 (Snow Leopard).

Utilizatorii de camera foto Alpha înregistraţi pot descărca gratuit aplicaţia Image Data Convertor SR, versiunea 3.2, în limba engleză, de pe pagina de suport Sony Europe, începând cu prima săptămână a acestei luni.  Versiunea pentru restul limbilor va fi disponibilă pentru descărcare în următoarele 10 zile lucrătoare.

loading...