Call of Duty: World at War Map Pack se vinde încă bine

, 15 Feb, 14:45

Call-of-Duty-WaW

Pachetul de hărți World at War pentru jocul Call of Duty se vinde încă foarte bine, cel puțin așa susține Mike Griffith, CEO-ul Activision Publishing.

Într-un inverviu, acesta a declarat că World at War Map Pack aduce și în prezent unul dintre cele mai substanțiale venituri companiei, pachetul având peste 8,5 milioane de unități vândute într-un singur an. „Call of Duty: World at War Map Pack s-a vândut în peste 8,5 milioane de unități într-un singur an. World at War rămâne unul din cele mai jucate titluri pe Xbox LIVE chiar și la un an de la lansare lui oficială”, a spus Mike Griffith.

În prima săptămână de lansare (19 martie 2009) pachetul a ajuns să se vândă în peste un milion de exemplare prin Xbox LIVE, iar prețul lui este de 10 $, adică 800 de puncte Microsoft.

Următorul pachet de la Activision dedicat jocului Call of Duty: Modern Warfare 2 se va lansa în această primăvară pentru Xbox LIVE, PlayStation Network și PC.

Sursa: IGN

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail