Bungie lucreaza activ la un nou motor pentru “proiectul Activision”

, 14 Sep, 08:35

Ca si in seria Halo, dezvoltata de Bungie pentru Microsoft, acestia dezvolta un nou motor pentru “proiectul Activision”. Brian Jarrard, sau “The  Community Guy” cum mai este numit, a declarat ca firma nu doreste sa dezvolte un nou IP (proprietate intelectuala) care apartine altei firme, ci pur si simplu sa isi foloseasca talentul si propria experienta pentru a realiza ceva de viitor.

Pe langa asta, noul motor la care se lucreaza de zor se presupune ca este inca in primele stagii de dezvoltare, asa ca un beta test sau alpha este iesit din discutie. Jarrard a comentat pe aceasta tema spunand ca: “Noul motor este in dezvoltare si am putea spune ca acesta se afla in stadiul de pre-productie”. Daca ieri a fost lansat Halo Reach, Bungie spune ca “Munca grea abia incepe”. Asta nu poate sa bucure distribuitorul Activision, care este o masina de facut bani.

Dar, sa nu uitam ca Bungie nu si-a dezamagit fanii pana acum. Este una dintre putinele companii care are fani din toate colturile lumi si, mai ales, nu scoate jocuri pe banda rulanta. Totusi… la ce lucreaza Bungie pentru Activision?  Cum aflam ceva promitem sa revenim cu detalii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail