Bungie, can u Reach? [EXCLUSIV]

Bungie, can u Reach? [EXCLUSIV]
23:43 23.07.2010

In urma cu cateva ore la Comic-Con, unul dintre cele mai populare conventii din America de Nord, Bungie a facut o serie de dezvaluiri socante. Da, stiu, armata de FanBoy’s Halo se astepta la marea cu sarea, dar se pare ca producatorul de jocuri a reusit sa livreze cateva surprize.

Evident ca au fost prezentate noile “scule” de prelucrare pentru Forge si anumite vehicule noi, despre care nu spunem inca nimic, avand in vedere ca exclusivitatile video pe care am pus mana sunt mult mai expresive. Printre altele, Bungie a anuntat in mod oficial si Bundel-ul Halo Reach pentru consola Xbox 360 Slim.

Ultimul joc din serie a fost anuntat pentru data de 14 septembie, iar Bungie estimeaza ca va fi cel mai bine vandut de pana acum. Ar fi si cazul, luand in considerare cat Hype au facut pe tema asta. Schimbarile majore in gameplay constau in introducerea asasinarii si a faptului ca se poate juca in modul “FireFight” cu alianta militara Covenant.

[galleria gid=”gp”]

Bungie ofera de acum si suport pentru Matchmaking, precum si control aproape nelimitat in ceea ce inseamna FireFight. Concret, acum poti seta timpul rundei, numarul inamicilor dintr-o runda, puterea acestora etc. Iar pentru cei care au petrecut ore intregi in modul Forge, lucrurile stau si mai bine. Acum nu numai ca poti sa te joci cu mai toate elementele de pe harta, precum in ODST, dar ai la dispozitie toata harta si totul pare mai simplu de utilizat. Asta daca facem o comparatie cu Halo 3, pentru care iti trebuie o diploma si doua sau trei doage lipsa pentru anumite creatii, cand vine vorba de harti.

Si cum retelele sociale online sunt nelipsite in viata noastra, acum toti prietenii tai de pe Twitter sau Facebook pot fi pusi la curent in legatura cu “implinirile” tale din joc. Cu alte cuvinte, spam la greu.

Iar ca totul sa fie si mai frumos, Bungie a anuntat ca urmeaza sa includa pe discul jocului si celebrul MOD “Griff Ball”, acum intitulat Pinnacle.

Dupa ce va delectati cu pozele de la Comic-Con, va lasam sa vedeti si clipul video de la prezentarea Bungie.

[galleria gid=”cc”]

Atentie!! Acest video poate provoca spasme si hohote de plans fanilor seriei Halo. Privitorul este rugat sa fie moderat in exprimarea sentimentelor.

 

 loading...