Bug ce deblocheaza jocuri SNK pe XBLA

Bug ce deblocheaza jocuri SNK pe XBLA
13:44 11.08.2010

Intr-o pasa exceptional de proasta pentru SNK, un bug a fost descoperit in codul sursa al jocului, ce da acces utilizatorilor la cinci jocuri ale celor de la SNK. Acestea pot fi accesate numai daca utilizatorul are deja demo-urile jocurilor instalate pe hard. Iar ca cireasa de pe tort sa fie mai pestrita, eroarea se intampla in cadrul jocului Modern Warfare 2 (un joc pe care mii de gameri ce detin un Xbox 360 il au deja) – sau in demo-ul recent (care e disponibil gratuit).

Glitch-ul intervine cand cineva ruleaza Modern Warfare 2, acesta face sistemul sa creada ca versiunile full ale jocurilor Garou: Mark of the Wolves, The King of Fighters ’98 Ultimate Match, Metal Slug 3, Metal Slug XX si Samurai Shodown II sunt temporar disponibile. Joystiq a testat aceasta veste si garantam ca merge 100%. Pe moment, cel putin. Suntem siguri ca problema va fi reparata de una din cele trei parti afectate – SNK Playmore, Activision sau Microsoft – in viitorul apropiat, acum ca este cunoscut.


*Nota: Jocurile nu sunt permanent disponibile; ci doar daca sunt lansate din cadrul MW2. Daca le lansezi din Dashboard, se vor comporta ca versiunile demo clasice Nu sfatuim utilizatorii sa faca acest lucru, risca blocarea contului pe Xbox Live.

Comentarii
loading...