Blood Bowl: Legendary Edition anunţat oficial

, 02 Apr, 13:46

[galleria]

Blood Bowl: Legendary Edition a fost prezentat oficial de către cei de la Cyanide şi Focus Home Interactive, iar lansarea va avea loc la sfârşitul lui 2010.

Noul titlu, care va fi compatibil cu platformele PC cu Windows, se bazează pe jocul de societate de la Games Workshop. Vom vedea astfel o combinaţie mai ciudată de sport cu strategie.

Ce înseamnă asta? Fiecare utilizator va trebui să îşi facă o echipă proprie compusă din… elfi, oameni, pitici sau orci, pe care sa îi conducă spre finala Blood Bowl. Participanţii vor trebui să se antreneze şi să concureze într-o serie de turnee care au loc în Warhammer Old World.

Jocul va dispune de 12 rase, dintre care opt dintre ele se găsesc deja în ediţia 2009 a jocului. În noul Blood Bowl: Legendary Edition, gamerul va avea parte de tutoriale, noi stadioane de joc, mai multe arme şi sesiuni de luptă mult mai complicate şi sângeroase.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail