BioWare da o mana de ajutor celor de la Maxis pentru DarkSpore

, 27 Iul, 07:19

[galleria] 

Daca EA nu si-a asumat niciun risc cand a lansat titlul de succes Spore, joc similar cu seria Sims, acum este destul de incerta reusita trecerii lui Spore de la un simulator de mediu/viata la RPG, sub numele de DarkSpore.

Cei de la Maxis, creatorii jocului, au anuntat ca primesc ceva ajutor in acest proces de trecere la RPG de la deja experimentatii BioWare. Acestia urmeaza sa ii indrume pe calea cea dreapta pentru realizarea acestui joc. Sa nu uitam ca BioWare sunt in ograda EA de ceva timp si au reusit sa livreze pe piata ceva jocuri de succes.

Cu ce ii ajuta BioWare pe cei de la Maxis inca nu a fost dezvaluit,dar banuim ca la implementarea povestii in gameplay si la tehnicile de joc, elemente pentru care producatorii Mass Effect s-au facut remarcati in timp. Totusi EA nu a comentat despre aceasta colaborare intre cele doua studiouri nici la Comic-Con, nici pe canale oficiale.

Tot ceea ce EA a dat publicitatii a fost un trailer pentru DarkSpore, pe care il impartasim cu voi.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail