BenQ a mai adus o camera foto digitala: C1250

BenQ a mai adus o camera foto digitala: C1250
11:07 20.05.2010

[galleria]

Modelul C1250 de la BenQ este echipat cu  un senzor CCD de 12 MP, zoom optic 3x, un display LCD de 2,7 inch (6,8 cm) si include tehnologia de identificare inteligenta a ipostazelor de fotografiere.

Noua camera foto digitala BenQ include doua module LED backlight pentru iluminare, prin urmare si in soarele puternic fotografiile sunt afisate clar, iar ISO are o valoare de pana la 6400 (VGA si HD16:9), asigurand claritatea in conditii de iluminare slaba.

Lentilele permit un zoom optic de 3x, facand posibila fotografierea in mod macro incepand de la 10cm, dar si a subiectilor aflati la mare departare. Prin tehnologia de detectie a imaginii este analizata ipostaza de fotografiere: luminozitatea subiectului, contrastul, distanta si gradatiile culorilor. Camera alege automat unul dintre cele 8 moduri: peisaj, scena de noapte, portret de noapte, apus, macro, portret, fotografie cu lumina in spate si portret cu lumina in spate.

Ce mai are util BenQ C1250 este tehnologia de identificare a fetelor, capturarea zambetului, detectarea clipirii si imbunatatirea tonurilor de culoare specifice pielii.

Noul model C1250, disponibil in variante de culori negru si argintiu, va avea un pret recomandat de 299 lei.

loading...