Bang & Olufsen lanseaza BeoVision 10-46

, 01 Iun, 16:25

televizor, Bang & Olufsen, televizor Bang & Olufsen, Bang & Olufsen BeoVision, Bang & Olufsen BeoVision 10-46, televizor Bang & Olufsen BeoVision 10-46, televizor montat pe perete

Bang & Olufsen anunta lansarea televizorului BeoVision 10-46. Noul model vine cu un design elegant, subtire, si afiseaza imagini de o calitate excelenta, acompaniate de un sunet repodus impecabil. Noul ecran plat pastreaza toate calitatile modelului BeoVision 10-40, diferenta fiind diagonala mai mare, de 46 de inch.

Cu cadrul sau incredibil de subtire din aluminiu polisat, si un LCD iluminat cu LED care functioneaza la 200/240 Hz (deci pregatit pentru 3D), tehnologia full HD si un sistem stereo in doua difuzoare, BeoVision 10-46 poate fi montat direct pe perete, atragand privirile mai ceva ca Mona Lisa.

Modelul este compatibil cu setul de boxe BeoLab 6000. In Romania, televizorul BeoVision 10-46 este disponibil prin Sound Vision International.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail