Asus prezintă tehnologia SonicMaster

Asus prezintă tehnologia SonicMaster
13:29 08.03.2010

Asus-SonicMaster

SonicMaster revoluționează complet caracteristicile audio ale laptopurilor, fiind rezultatul dezvoltării în parteneriat de către Asus și Bang & Olufsen ICEpower. Acestă tehnologie a debutat pe noile modele din seria Asus N, oferind un sunet excepțional celor interesați de calitatea sunetului. Linia de notebook-uri de vârf NX integrează facilități SonicMaster îmbunătățite, reușind să înlocuiască hub-urile de divertisment prezente în reședințe.

Noile portabile vor crește satisfacția utilizatorilor de aplicații multimedia, ridicându-se deasupra mulțimii de laptopuri de pe piață grație fidelității sunetului redat.

Vântul schimbării este adus de laptopurile NX, dotate cu SonicMaster Premium. Sunt urmate de mai multe modele din seria N echipate cu SonicMaster. Chiar și acestea sunt la kilometri distanță înaintea oricărui portabil disponibil pe piață. “Revoluția” a fost pornită de către echipa ASUS Golden Ear, care a armonizat componentele hardware și software obținând SonicMaster. Problemele încercărilor anterioare de a îmbunătăți calitatea audio a laptopurilor au fost depășite. Astfel, camerele de rezonanță supra-dimensionate și difuzoarele plasate special elimină vibrația și distorsiunea, iar componenta software ajustează cu precizie redarea. Utilizatorul va putea asculta un sunet complet și va percepe elementele vocale și pe cele surround întocmai ca la o audiție live.

Lucrând împreună cu designer-ul David Lewis la crearea colecției NX, ASUS a reușit să schimbe percepția sunetului redat de un laptop. De la o temă uitată până acum, caracteristica audio a devenit foarte importantă. Difuzoarele flanchează mai nou ecranul pentru a reda sunetul direct către urechi. În același timp, tehnologia SonicMaster este însoțită și de un aspect exterior superb, fiind pe gustul oricărui iubitor de frumos. Învelișul de aluminiu bine lustruit transmite un mesaj clar: esența stilului este leadership-ul.

Între timp, noile modele ASUS N – N43, N63 și N73 păstrează designul consacrat al seriei, având tema vizuală a valurilor. În plus, carcasa câștigă eleganță, atât prin încorporarea unor difuzoare acoperite cu un grilaj de tip mesh, cât și prin suprafețele de aluminiu.

Obținerea unui sunet de calitate presupune și lucrul cu fișiere audio de mari dimensiuni. Orice utilizator știe că o întârziere în accesarea muzicii preferate poate strica atmosfera unei petreceri. Pentru a elimina astfel de situații neplăcute, ASUS a înzestrat colecțiile N și NX cu noua interfață USB 3.0 – de zece ori mai rapidă față de USB 2.0.

Laptopurile se bazează pe procesoare foarte puternice Intel Core™ i3, i5 și i7, reușind să ofere performanțe excelente, fără a compromite designul deosebit, așa cum se întâmplă cu alte portabile frumoase, dar slab echipate. Prin urmare, noile modele ASUS N și NX sunt gata să încânte deopotrivă prin sunet și performanțe de operare, eliminând frustrările tehnice.

loading...