Asus a lansat Bravo220, placa video prietenoasă cu mediul înconjurător

Asus a lansat Bravo220, placa video prietenoasă cu mediul înconjurător
09:27 14.04.2010

Asus

Asus a lansat placa video Bravo220, proiectată pe principiul economisirii resurselor energetice. Astfel, produsul economiseşte 21% din energia necesară altor modele concurente de pe piaţă, spun oficialii.

Totodată, soluţia de răcire permite funcţionarea silenţioasă, la zero decibeli, nefiind nevoie de ventilatoare. În schimb, Bravo220 foloseşte nişte radiatoare supradimensionate şi materiale speciale pentru a asigura disiparea rapidă a căldurii şi longevitatea componentelor, fără a mai apela la răcirea activă recunoscută pentru consumul mare de energie.

Placa video integrează un scut de protecţie EMI, care reduce nivelul de radiaţii şi protejează utilizatorii şi componentele PC. De asemenea, o siguranţă pe alimentare asigură buna funcţionare în situaţiile periculoase privind tensiunile fluctuante. Pe partea estetică, toate aceste elemente privind siguranţa utilizatorilor şi protejarea mediului înconjurător sunt evidenţiate printr-un radiator de culoare verde.

Bravo220 funcţionează în tandem cu tehnologia exclusivistă Asus Splendid Plus, care reprezintă o suită de aplicaţii pentru îmbunătăţirea calităţii imaginilor din punct de vedere al luminozităţii, culorii şi ratei de contrast. În plus, interfaţa Bravo Media Center permite accesul rapid la fiecare facilitate a plăcii video, majoritatea funcţiilor putând fi apelate şi de la distanţă, cu ajutorul unei telecomenzi incluse în pachetul produsului.


Specificaţii tehnice:

Bravo220 SILENT/DI/1GD2

Procesor grafic

GeForce GT220

Memorie video

1GB DDR2

Frecvenţa procesorului grafic

525MHz

Frecvenţa Shader

1360MHz

Frecvenţa memoriei

800MHz (400MHz DDR2)

Interfaţă de memorie

128-bit

Rezoluţie maximă DVI

2560X1600

Bus standard

PCI Express 2.1

Ieşire DVI

DVI-I

Compatibilitate HDCP

DA

Ieşire HDMI

DA

Ieşire D-Sub

DA

Accesorii incluse

Senzor de lumină, telecomandă, suport de prindere cu profil redus

Software inclus

Utilitare software şi drivere ASUS

loading...