Assassin’s Creed Brotherhood promite 15 ore de joc si arme noi

Assassin’s Creed Brotherhood promite 15 ore de joc si arme noi
11:13 12.05.2010

ACII-Brotherhood-NEW2

Chiar daca Brotherhood nu este al treilea joc din aceasta serie, versiunea este o continuare destul de bine dezvoltata a partii a doua. Mai mult, titlul promite in jur de 15 ore de joc si mai mult decat simple feature-uri multiplayer. Cei de la Kotaku au pus din nou mana pe informatii despre viitorul joc Assassin’s Creed Brotherhood.

Au fost aflate si studiourile producatoare ale jocului. Pe langa „cartierul pricipal” din Canada, la Brotherhood mai lucreaza Ubisoft Singapore,  Annecy si romanii de la Bucuresti. Cei de la Annecy sunt cunoscuti pentru „minunea multiplayer” aplicata lui Splinter Cell: Chaos Theory.

ACII-Brotherhood-NEW1In noul joc Brotherhood se vor intoarce cateva personalitati ale istoriei care au fost prezente si in al doilea joc, adica: Leonardo da Vinci, Niccolo Machiavelli si Caterina Sforza. Cand vine vorba de arme, pe langa arsenalul normal pe care Ezio si asasinii il au, mai exista si niste noutati ca sageti otravitoare, noi arme de foc, o versiune mai avansata a masinii zburatoare a lui Leonardo da Vinci si o parasuta. Unele imaginii arata ca Ezio va putea sa foloseasca si arbaleta. Totusi, dupa anuntul facut de „Vidic” despre noile arme, misterul asupra celor doua tabere si personajele din joc s-a adancit si mai mult.

Daca in Assassin’s Creed II Ezio restaura orasul Montereggioni, acum Ezio va trebuie sa scoata din saracie Roma. Astfel managementul orasului se va intoarce si in Assassin’s Creed Brotherhood, dar la o scara mai mare, iar fiecare reamenajare ii va da jucatorului noi misiuni si factiuni.

Chiar daca Assassin’s Creed Brotherhood va sustine modul multiplayer, fanii nu trebuie sa dispere, single-player-ul ramane intact. Lansarea oficiala in magazine nu este cunoscuta, se pare ca acum jocul va fi disponibil in perioada sarbatorilor de iarna.  Important e ca va fi anul acesta…

loading...