Asasinul Ezio in Prince of Persia: The Forgotten Sands

Asasinul Ezio in Prince of Persia: The Forgotten Sands
15:04 21.05.2010

Prince-of-Persia-Ezio-Auditore

Singurul lucru pe care Prince of Persia si Assassin’s Creed II le au in comun este producatorul jocurilor, Ubisoft, dar iata ca acum mai poti adauga un lucru pe lista de „comun” a celor doua jocuri, adica asasinul Ezio Auditore da Firenze.

Prin urmare, pentru ca Prince of Persia: The Forgotten Sands va dispune de acelasi sistem de UPlay Rewards, unul dintre aceste premii te lasa sa „devii” Ezio in jocul cu „printul Persiei”.

In mod normal, punctele UPlay te lasa sa cumperi diferite “lucrusoare” din magazinul UPlay. La randul lor, aceste puncte sunt castigate daca indeplinesti anumite conditii in timpul jocului. In orice joc al celor de la Ubisoft, numarul maxim de puncte care poate fi obtinut este de 100. Prin urmare, cu aceste puncte vei putea sa cumperi urmatoarele:

Prince of TFS Theme costa 10 puncte UPlay si va deschide tema Prince of Persia: TFS, Experience Point Boost „costa” 20 de puncte UPlay si te vor lasa sa faci un upgrade generos, iar costumul lui Ezio din Assassin’s Creed II, costa 30 de puncte UPlay si vor imbraca printul tau in roba de asasin.

Daca vrei sa joci si in Arena, mai poti „scoate din buzunarul UPlay” inca 40 de puncte pentru a dechide modul de joc Challange. Si uite asa s-au dus toti banii…


Sursa: Justpushstart

loading...