Aqua se lansează oficial pe Xbox

, 08 Apr, 13:17

[galleria]

A fost prezentat pentru prima dată în urmă cu doi ani, prin 2008, la Games Convention. Acum cei de la Games Distillery, dezvoltatori de jocuri slovaci, anunţă oficial că primul lor proiect, pe nume Aqua, un action arcade plasat într-un mediu victorian steampunk, se lansează în vara acestui an pe Xbox 360.

În Aqua jucătorul va avea control asupra unui cruiser de elită care se aventurează în mijlocul unui război naval. Atacurile vor fi din apă, de pe apă şi din aer, iar gamer-ul va trebui să ştie cum să îşi păzească spatele cu arsenalul de muniţii pe care îl are la dispoziţie.

Când Aqua a fost prezentant pentru prima dată, reprezentanţii companiai declarau că de fapt jocul este un sequel al Archimedean Dinasty, cunoscut şi sub numele de Schleichfahrt în Germania. Chiar dacă iniţial se credea că titlul va fi disponibil la sfarşitului lui 2009, fanii genului mai au de aşteptat până în aceasta vară, când îl vor putea descarcă din Microsoft Game Studios pentru Xbox LIVE Arcade.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail