Apar noi detalii despre Assassin’s Creed: Brotherhood

, 11 Mai, 14:21

Assassin_s_Creed_Brotherhood

Ultimele noutati din tabara Assassin’s Creed se refera la un posibil anunt oficial si noi arme. Astfel jocul ar putea fi prezentat pe data de 3 iunie 2010 prin intermediul revistei PSM3, o publicatie britanica despre consolele celor de la Sony.

Coperta revistei contine un teaser cunoscut fanilor Assassin’s Creed, o pana alba cu sange pe ea, unul din simbolurile jocului de la Ubisoft. Saptamana trecuta, reprezentantii companiei producatoare au recunoscut ca imaginile aparute pe internet sunt intradevar copertile viitorului joc cu asasini, denumit Brotherhood.

Mai mult, cei de la Ubisoft au prezentat un teaser mai mult decat apetisant, in forma unui masaj transmis de Dr. Vidic, unul din personajele negative ale jocului. Vidic facea un apel catre toata lumea de a se alatura randurilor Templierilor si prezenta si o serie de arme.

Astfel ne putem astepta ca Assassin’s Creed: Brotherhood sa aduca elemente noi nu doar asasinilor, ci si Templierilor, acestia fiind acum dotati cu „gheare” (the claw), pumnale (the dagger), seringi cu otrava (the syringe), barda (the axe) si un evantai exotic, dar mortal (the fan).

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail