AMD Phenom II și AMD Athlon II, procesoare pentru orice buzunar

, 28 Ian, 19:09

AMD-CPUs

AMD își face fanii fericiți și își extinde gama de procesoare desktop AMD Phenom II și AMD Athlon II, prezentând noi modele pentru segmentul mainstream.

Cei interesați vor putea să își achiziționeze cât mai curând procesoare AMD PhenomII X2 555 Black Edition care după spusele oficialilor este „cel mai rapid procesor desktop AMD dual-core de până acum” (3,2 GHz). Ce îl face atât de special este și prețul care nu depășește suma de 100 $. Astfel, dacă te încadrezi în categoria de persoane cu buget redus și deții o platformă cu sistemul de operare Microsoft Windows 7 acest procesor are numele tău scris pe el.

Procesorul AMD Athlon II X4 635 este conceput să ofere performanțe quad-core și să poată duce la bun sfârșit acțiuni de tip multitasking și multi-threading. Printre beneficiile noilor procesoare producătorii subliniază suport pentru jocuri DirectX 11, eficiență energetică, compatibilitate pe socket AM3 pentru flexibilitate și compatibilitate cu plăcile de bază cu viitorul chipset AMD 800.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail