All Star Karate se va lansa pe Wii

All Star Karate se va lansa pe Wii
16:12 08.02.2010

All Star Karate

Cei de la THQ au anunțat oficial că noul joc care se află în prezent în producție, All Star Karate, se va lansa pentru pentru consola Nintendo Wii în primăvara acestui an.

All Star Karate este, de fapt, primul expansion realizat de companie pentru franciza „All Star”, care a debutat pe piață în anul 2008 cu titlul All Star Cheer Squad Cheerleading. Astfel, gamerii de Wii vor trebuie să lovească cu pumnii și picioarele în stil karate. All Star Karate este compatibil cu Wii MotionPlus, iar utilizatorii vor  trebui să „joace” cu tot corpul.

Cu acest nou titlu, vei intra în pielea unui tânăr novice în domeniul artelor marțiale și, încercând să salvezi un bătrân de o gașcă de ninja, te vei trezi față în față cu un maestru adevărat. Senseiul virtual te va ajuta să obții centura neagră. În modul single-player, Career mode, vei folosi telecomanda Wii și nunchuk-ul pentru a executa o serie de mișcări de karate. Totuși, jocul te va lăsa să îți creezi propriile mișcări de luptă în modul Chanllange, care poate fi jucat împreună cu un alt gamer.

Etichete:
loading...