Aliens vs. Predator, demo-ul online, se lansează azi

Aliens vs. Predator, demo-ul online, se lansează azi
13:28 04.02.2010

Aliens-vs-Predator-MMO

SEGA a anunțat că demo-ul MMO al jocului Aliens vs. Predator se va lansa pe data de 4 februarie odată cu variantele pentru Xbox Live, PlayStation Network și STEAM.

Demo-ul va permite gamerilor să intre în pielea a trei rase, cea a Oamenilor, Predator-ilor și, bineînțeles, Alien-ilor. Jocul se va desfășura în două moduri, Deathmatch sau Refinery, iar mutiplayer-ul va dispune și de o serie de hărți.

Fiecare dintre cele trei rase dispune și de campanii single-player cu povești proprii, care la un moment dat se intersectează cu campaniile celorlalte două specii. Jocul complet va face posibil un alt mod de joc în care gamerii pot să arunce în război toate trei rasele.

În total, Aliens vs. Predator dispune de șapte moduri de joc: Infestation, Survivor, Predator Hunt, Domination, Deathmatch, Species Deathmatch și Mix Species Deathmatch.

Jocul propriu-zis Aliens vs Predator va fi disponibil pentru Xbox 360, Playstation 3 și sistemele PC din data de 16 februarie în Statele Unite ale Americii și din 19 februarie în Europa.

Sursa: Sega

loading...