Al 2-lea DLC Assassin’s Creed II: Bonfire of the Vanities a fost anunţat oficial

Al 2-lea DLC Assassin’s Creed II: Bonfire of the Vanities a fost anunţat oficial
11:08 18.02.2010

AC2-BoV_1Cei de la Ubisoft anunţă lansarea celui de al doilea DLC pentru Assassin’s Creed II denumit Bonfire of Vanities.  Au fost făcute publice scurte detalii, un trailer şi câteva imagini, alături de preţul noului „episod”. Secvenţa cu numarul 13 din joc va mări universul Assassin’s Creed II cu noi teritorii şi o nouă mişcare de luptă pentru Ezio.

AC2-BoV_2Bonfire of the Vanities vine în două variante. Te poţi mulţumi cu versiunea simplă, care costă 320 de puncte Microsoft (4 dolari), sau o poţi descărca pe cea extinsă, cu 520 de puncte Microsoft (6,5 dolari), dar care îţi dezvăluie trei noi zone ale Templierilor (Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari şi Arsenal Shipyard). În noul episod Ezio va trebui să asasineze alte persoane influente din Venezia şi să salveze oraşul Florenţa de călugarul Savonarola. Cele trei zone noi pe care le ai de explorat sunt în Florenţa –Palazzo Medici – şi Veneţia – Santa Maria dei Frari şi Arsenal Shipyard.

Pentru a putea juca noul DLC, trebuie să deţii o copie originală Assassin’s Creed II, un cont valabil pe Xbox Live, conectivitate la Internet şi cel puţin 1 GB spaţiu pentru fiecare DLC în parte.


Sursa: Shacknews

loading...