24 ian. 2022 | 12:48

Ultima oră! ÎPS Teodosie, amendat după ce a ieșit din carantină pentru a participa la o slujbă. Suma rușinoasă pe care trebuie să o plătească

News
Ultima oră! ÎPS Teodosie, amendat după ce a ieșit din carantină pentru a participa la o slujbă. Suma rușinoasă pe care trebuie să o plătească
ÎPS Tepdosie, oficializând slujba pe 24 ianuarie Captură video

ÎPS Teodosie a ajuns iar în atenția publicului după ce a ales să iasă din carantină pentru a participa la o slujbă oficializată cu ocazia zilei Unirii Principatelor Române la Catedrala din Constanța. Mai mult, Litughia oficializată chiar de Arhiepiscopul Tomisului a fost transmisă pe pagina oficială a Arhiepiscopiei Tomisului. În urmă cu puțin timp, Poliția s-a autosesizat, astfel că oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a pune în aplicare legea.

ÎPS Teodosie, sancționat după încălcarea legii

Arhiepiscopul Teoodosie a primit în această dimineață o amendă, după ce a încălcat legea 55/2020 a carantinării, potrivit news.ro. Deși ar fi trebuit să se afle acasă pentru că este contact direct al unei persoane infectate cu Covid-19, reprezentantul Bisericii, cunoscut pentru maniera sa nonconformistă de a aborda legea, a bienvoit să oficializeze slujba din Constanța, care a fost transmisă pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului. Astfel, polițiștii constănțeni i-au aplicat o amendă de 1.000 de lei pentru zădărncirea combaterii bolii.

„În jurul orei 8.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanţa, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină, conform Legii 55/2020”, a transmis IPJ Constanţa.

Pe lângă slujba pe care a oficializat-o, programul părintelui părea să fie unul încărcat, intrând în contact cu mai multe persoane, adulți și copii deopotrivă.

„Luni, 24 ianuarie, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului,
– de la ora 7.20, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
– de la ora 10.45, va participa la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor (recital de poezie, muzică și hora Unirii) pe faleza Cazinoului;
– de la ora 13.30, în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis (str. Arhiepiscopiei, nr. 23, Constanța), va participa la conferința „România, vechea vatră a Europei”, susținută de către Acad. Prof. Constantin Barbu”, a transms în urmă cu câteva ore, Arhiepiscopia Tomisului, pe pagina de Facebook.

Urmărește slujba oficializată astăzi de ÎPS Teodosie:

ÎPS Teodosie, amendat pentru a doua oră în decursul zilei de luni

După ce a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, ÎPS Teodosie a fost văzut din nou în afara casei sale, acolo unde ar fi trebui să se afle în carantină după ce a fost anunțat de DSP că este caz contact al unui pacient cu Covid-19. După ce a fost surprins în timpul unei slujbe, într-un lăcaș de cult, unde nu purta mască, Arhiepiscopul Tomisului a fost surprins pentru a doua oară, în cursul acestei zile, pe strada Arhiepiscopiei. Drept urmare, acesta a pierdut o a doua amendă în valoare de 1.000 de lei pentru același motiv.

Va reamintim că, în trecut, un bărbat din Prahova a fost amendat de DSP Prahova cu suma de 10.000 de lei după ce a părăsit locuința în care se afla în carantină pentru a merge la Primărie, potrivit Mediafax.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Orașul din România prin care trece singurul pârâu termal din țară. Temperatura apei este de 30 de grade Celsius
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro