23 ian. 2017 | 18:16

Star Wars: A fost dezvăluit titlul următorului film din serie

ACTUALITATE
Star Wars: A fost dezvăluit titlul următorului film din serie

Fanii seriei Star Wars mai au ceva de așteptat până să vadă următorul film din serie, dar primul pas către acesta a fost făcut, prin dezvăluirea titlului.

Al optulea film din seria Star Wars continuă povestea consacrat deja, iar creatorii seriei au decis să dezvăluie deja numele noii pelicule, ca semn de apreciere pentru fanii seriei.

Noul film se va numi Star Wars: The Last Jedi. Pelicula este scrisă și regizată de către Rian Johnson, fiind produsă de Kathleen Kennedy și de Ram Berman. De asemenea, producătorii executivi ai noului film din legendara serie sunt J.J. Abrams, Jason McGatlin și Tom Karnowski.

Dacă așteptați deja să vedeți cel de-al optulea film din seria Războiul Stelelor, mai aveți ceva de așteptat. Acesta va ajunge în cinema abia la sfârșitul anului, fiind disponibil pentru vizionare în data de 15 decembrie 2017. Cu toate acestea, suntem siguri că așteptarea va merita, iar filmul se va ridica la nivelul așteptărilor. Filmul continuă seria de lansări planificate pentru jumătatea lui decembrie, având în vedere că pelicula cu numărul 7 s-a lansat în data de 18 decembrie.

Al șaptelea film din serie, The Force Awakens, a apărut în 2015 și a setat noi standarde pentru seria ce a debutat în 1977. Astfel, așteptările sunt destul de ridicate și filmul cu numărul 8 va trebui să fie cel puțin la fel de bun precum cel lansat acum aproximativ un an și o lună.

Mark Hamill va juca rolul lui Luke Skywalker în cel de-al optulea film al seriei, în timp ce Carrie Fisher va apărea în rolul prințesei Leia. Acesta este ultimul rol pe care Fisher îl are într-un film, având în vedere că aceasta a decedat în data de 27 decembrie 2016. Actrița își terminase deja întregul rol pentru film la acea vreme.