Sfârșitul lumii este reprogramat din nou

, 04 Ian, 13:55

Pentru că anul nu începe bine fără anunțurile cu privire la sfârșitul lumii, 2017 vine cu o nouă predicție despre apocalipsă.

Încă o dată, avem de-a face cu planeta Nibiru în centrul conspirației cu privire la sfârșitul lumii, iar conspiraționiștii spun că evenimentul cataclismic se va produce în octombrie 2017.

David Meade este în centrul conspirației de această dată, acesta fiind autorul unei cărți cu privire la acest eveniment. Acesta crede că planeta Nibiru va fi direcționată spre Pământ de atracția gravitațională a unei stele binare, pereche cu Soarele, despre care nu există nicio dovadă că există. Autorul susține că Nibiru vine spre noi într-un unghi oblic, fiind orientată către Polul Sud.

Meade susține că are argumente științifice cu privire la cataclism, doar că în carte acesta menționează mai multe ”adevăruri”, motivând că ”așa a spus Dumnezeu în Biblie”. Acesta a detaliat cataclismul și într-un articol scris pentru planetxnews.com.

Antreprenorul Robert Vicino crede că acest cataclism este real, susținând că elitele deja se pregătesc pentru sfârșitul lumii. El se întreabă retoric de ce Rusia a ținut un exercițiu în care au fost implicați peste 40 de milioane de cetățeni ai țării.

Vicino deține o companie ce construiește buncăre subterane care să protejeze oamenii împotriva evenimentelor ce pun în pericol planeta.

Comunitatea științifică are, însă, altă părere, savanții reputați fiind de comun acord că Nibiru nu există. NASA a afirmat că ”Nibiru și alte povești despre planete asemănătoare sunt doar niște farse propagate pe internet, astfel de corpuri cerești fiind inexistente”.

Nibiru a mai fost în centrul atenției și cu alte ocazii, cea mai recentă apocalipsă fiind programată pentru decembrie 2016. Și atunci, la fel ca în anii trecuți, misterioasa planetă nu și-a făcut apariția.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

In fiecare an se anunta cate un sfarsit al lumii!

Răspunde

Sfaristul lumii nu va fi……dar va fi inceputul sfarsitului pentru UE, liberalism, democratie si corectitudine politica. Intr-un fel, e sfarsitul erei democratice socialisto-multiculturale si inceputul alteia, o lume capitalista , autoritara, nationalista si neoconservatoare. Nu vom reveni la feudalism si monarhie, ci doar ca statele vor fi conduse de acum incolo de dictatori corporatisti ce isi vor impune dinastii proprii. Ne vom indrepta catre o era a aristocratiei, autoritarismului si exceptionalismului.

Dar da, pentru cei slabi, socialisti, lenesi, saraci si neadaptati, chiar va veni sfarsitul lumii. Pentru ei , viitorul va fi IADUL pe pamant.
Pentru cei bogati, capabili si inteligenti sa supravietuiasca si sa munceasca va fi paradisul pe pamant, iar instalarea unei noi elite de politicieni populisti , conservatori si national-extremisti la conducere (Trump-Wilders-Le Pen-UKIP-FN-AfG) sub coordonarea lui Putin va fi considerata a doua venire a Mesiei.

Răspunde

Adaugă un comentariu

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail