05 ian. 2017 | 16:29

Samsung Galaxy S8: prima fotografie cu noul telefon

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: prima fotografie cu noul telefon

Samsung Galaxy S8 se apropie de data de lansare, iar prima fotografie cu presupusul dispozitiv a apărut deja pe internet.

Cei de la gsmarena.com au găsit o imagine despre care se afirmă că ar fi a noului Samsung Galaxy S8. Dispozitivul are de gând să devină cel mai popular device pe care l-au lansat sud-coreenii și trebuie să ajungă la acest nivel, dacă aceștia au de gând să treacă pe deplin peste problemele cu Note 7, apărute în a doua parte a anului trecut.

Fotografia cu noul telefon prezintă o serie de detalii importante cu privire la aspectul lui S8. Astfel, acesta are marginile curbate pe ambele laterale ale ecranului, iar carcasa pare să aibă un finisaj extrem de lucios.

samsung galaxy s8

Butonul Home a dispărut din peisaj, iar logoul Samsung s-a mutat în partea de jos a telefonului, sub ecran. Ceea ce surprinde cu adevărat este faptul că butoanele capacitive nu apar în partea de jos a ecranului. Acestea ar putea fi ascunse, fiind activate atunci când utilizatorul are nevoie de ele. Pe de altă parte, există și posibilitatea ca opțiunile de ”înapoi” și de comutare între aplicații să fie efectuate prin intermediul gesturilor.

Dacă imaginea este doar un ”photoshop”, atunci este unul extrem de bine realizat. Cu toate acestea, telefonul din imagine surprinde destul de multe detalii despre care se vorbește deja în ceea ce privește viitorul dispozitiv. Dacă cineva vrea să facă o farsă, a investit destul de mult timp și efort în aceasta.

Faptul că meniul telefonului este în limba chineză este un alt argument cu privire la veridicitate, având în vedere că testarea unor Galaxy S8 a început deja, în China.