18 ian. 2017 | 14:51

Samsung Galaxy S8 a devenit marcă înregistrată

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8 a devenit marcă înregistrată

Faptul că Samsung Galaxy S8 a devenit marcă înregistrată ne arată că sud-coreenii continuă, pentru încă un an, seria de telefoane flagship Galaxy S.

Va veni un moment, fără doar și poate, când Samsung va renunța la linia Galaxy S, sau poate chiar la întregul nume Galaxy. Până atunci, însă, lucrurile rămân destul de previzibile, având în vedere cererea făcută de companie pentru a înregistra marca Galaxy S8.

United States Patent and Trademark Office a primit săptămâna trecută cererea din partea Samsung pentru a înregistra marca, iar aceasta a fost publicată recent. Momentan, aceasta este singura aplicație pentru o marcă înregistrată privind numele brandului, dar e foarte posibil ca, în curând, aplicații asemănătoare să apară și în restul lumii, arată sammobile.com.

Momentan, nu există nicio informație cu privire la o marcă înregistrată ce ar da detalii despre variantele telefonului. Astfel, ar putea apărea mărci înregistrate de tipul Galaxy S8 Plus sau Galaxy S8 Edge, iar acestea ar fi suficiente pentru a înțelege ce fel de telefoane vrea compania să lanseze, de această dată.

În cazul primei variante, ar fi evident că avem de-a face cu două dispozitive ce au ecranul curbat pe margini, în comparație cu telefoanele S6 și S7. De asemenea, dacă a doua variantă ar fi cea preferată, atunci Samsung ar continua tradiția de a lansa un telefon cu ecran standard și unul cu ecran curbat.

Cel mai recent zvon cu privire la aceste telefoane face referire la mărime acestora. Conform schițelor prezentate aici, se pare că ambele variante de Samsung Galaxy S8 ar avea ecranul curbat la margini, marcând astfel un progres important față de S6 și S7. În continuare, însă, ne bazăm pe zvonuri și așteptăm să vedem imagini oficiale cu noul dispozitiv.