05 ian. 2017 | 18:19

Reduceri eMAG: oferte la laptopuri pentru orice nevoie

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: oferte la laptopuri pentru orice nevoie

Reduceri eMAG și oferte se găsesc la tot felul de produse, dar în acest articol am decis să vă prezentăm câteva laptopuri cu prețuri speciale. 

În lista aceasta cu reduceri eMAG și oferte am încercat să includem un laptop pentru gamerii mai puțin pretențioși, un laptop pentru birou și unul numai bun de luat în deplasări și de folosit și pe post de tabletă.

HP Omen 15-axooonq beneficiază de un preț foarte bun cu ocazia noii oferte eMAG și vine cu performanțe bune. Are un procesor Intel Core i7 de generația a 6-a, 4GB memorie RAM și placă video dedicată GTX 960M. Display-ul este unul full HD, de 15,6 inch, iar partea de stocare este de 2TB. Laptopul HP Omen are un preț special cu ocazia acestor reduceri eMAG și îl puteți cumpăra de AICI.

Laptopul ASUS X550VX-XX015T este modelul perfect pentru cei care vor un PC pentru birou, de pe care să lucreze în programele de productivitate, să facă browsing și să trimită mailuri.  Modelul ASUS ales de noi și aflat la reducere la eMAG are un procesor Intel Core i5, 4GB memorie RAM, 1TB spațiu de stocare și placă video dedicată GTX 950M. Display-ul de 15,6 inch este bun pentru filme și seriale când ești departe de TV și laptopul poate fi găsit, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Acer Aspire Switch One AICIeste un laptop bun de purtat pretutindeni, fiind un hibrid care se transformă și în tabletă cu Windows 10, în caz de nevoie. Îndeplinește cu ușurință funcții de bază, precum email sau browsing, și este foarte mic și portabil. Are un display HD de 10,1 inch și este echipat cu procesor Intel Atom și 2GB RAM. Îl puteți cumpăra de , la un preț special, cu ocazia celor mai noi reduceri eMAG.