Reduceri eMAG: oferte care te fac să uiți de frig

Ghidul cumpărătorului
Reduceri eMAG: oferte care te fac să uiți de frig
11 ian. 2017 | 09:23

Nu știu despre voi, dar pe mine mă încălzește gândul unor reduceri eMAG. Oferte sunt la toate categoriile de produse iar, în lista de mai jos, am selectat câteva gadgeturi care mi-au atras atenția când am intrat pe site-ul eMAG

[related]

Despre reduceri eMAG și oferte am tot scris zilele acestea și sunt promoții pentru toate gusturile și nevoile. Dacă vrei să afli despre reducerile eMAG la resigilate, puteți găsi mai multe detalii aici, iar ofertele eMAG la electrocasnice le-am detaliat aici. În continuare, îți voi prezenta câteva produse care mi-au încălzit sufletul, dar nu mi-au ușurat portofelul, numai bune de pus în coș pe vremea asta.

Avantree Sacool este o pereche de căști pe care am găsit-o la reducere la eMAG. Sunt căști bluetooth, deci nu va trebui să-ți faci griji că ți se încurcă cablul în fular, sunt dotate cu microfon, ca să nu fii nevoit să-ți scoți telefonul din buzunar când te sună cineva și au și o reducere considerabilă. Le poți cumpăra de la eMAG, la un preț redus cu aproximativ 50%. Mai multe detalii despre ele găsești AICI.

Tableta ASUS ZenPad C 7.0 oferă calitate bună cu performațe mai mult decât suficiente pentru nevoile voastre zilnice. Aparatul vine cu un procesor Intel Atom x3-C3230 Quad-Core 1.1GHz, 7″, IPS, 1GB RAM, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 iar ca sistem de operare oferă un Android 5.0 Lollipop. Aparatul este numai bun pentru vremea de afară, dacă nu aveți chef să vă dați jos din pat pentru a urmări un film. O găsești la reducere la eMAG AICI.

Tot în seria ”nu vreau să mai cobor din pat” se încadrează și eBook Readerul PocketBook Basic 2. Ai la dispoziția ta toate cărțile din lume, fără să fii nevoit să le cauți printre rafturi și fără să dai pătura jos de pe tine. A se servi alături de un ceai cald (preferabil pregătit de altcineva) și a se cumpăra din actuala campanie de oferte eMAG, de AICI.