Oferte eMAG: Reduceri la gadgeturi pe care să le porți în ghiozdan

ACTUALITATE
Oferte eMAG: Reduceri la gadgeturi pe care să le porți în ghiozdan
24 ian. 2017 | 11:21

Oferte eMAG și reduceri sunt și pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, stau cu ghiozdanele în spinare toată ziua, iar mai jos am ales câteva gadgeturi la prețuri decente. 

[related]

Ieri am scris despre câteva reduceri eMAG la produse resigilate și încă mai sunt valabile AICI. Astăzi am aruncat unchi ochi peste lista cu oferte eMAG și ne-am gândit să scriem un articol pentru cei care se plimbă cu ghiozdanul, rucsacul sau geanta după ei, fie că o fac în interes de serviciu sau pentru școală.

Un MacBook e o alegere perfectă pentru muncă, pentru școală și pentru acasă. Un MacBook Air de 13 inch oferă o autonomie foarte mare și este foarte ușor de strecurat în orice ghiozdan, fiind perfect pentru scris emailuri dintr-o cafenea sau pentru studiat notițele, înainte de un examen. Modelul ales de noi este dotat cu procesor Intel Core i5, 8GB memorie RAM și SSD de 128 de GB. Îl găsești la reducere la eMAG, la un preț foarte bun. Cumpără-l de AICI.

Dacă vrei o tabletă high-end pe care să o porți mereu după tine, atunci trebuie să te orientezi către acest Samsung Tab S2, care vine cu un ecran Super AMOLED, cu diagonală de 8 inci și cu rezoluție de 2048×1536 pixeli. Cei 3GB de memorie RAM și procesorul Snapdragon 652, octa-core, sunt resurse perfecte pentru a rula aplicațiile de care ai nevoie. Spațiul de stocare de 32GB poate fi extins cu un card micro SD, de până la 128GB. Tableta este la reducere, fiind disponibilă AICIalături de alte oferte eMAG.

Un acumulator extern este o necesitate în era smartphone-urilor. Dacă tot mai ai loc în ghiozdan, nu strică să porți și un astfel de gadget după tine, mai ales dacă te afli mult în mișcare. În lista cu reduceri eMAG am găsit o baterie externă Serioux, de 6.000 mAh, capabilă să încarce două gadgeturi simultan, la un preț excelent, redus cu aproape 50%. Poți achiziționa acumulatorul de AICI, și poți descoperi și alte oferte eMAG.