11 ian. 2017 | 15:37

Huawei P10 nu își va face debutul în cadrul MWC 2017

ACTUALITATE
Huawei P10 nu își va face debutul în cadrul MWC 2017

MWC 2017 este unul dintre cele mai așteptate târguri de tehnologie ale anului, dar se pare că Huawei P10 nu își va face apariția în cadrul acestui eveniment. 

Huawei P9 a fost unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate anul trecut și, potrivit statisticilor puse la dispoziție de companie, și unul dintre cele mai populare de pe piață.

Multă lume așteaptă cu nerăbdare lansarea Huawei P10 și, potrivit unor zvonuri anterioare, acesta ar fi urmat să-și facă apariția în cadrul MWC 2017, contrar tradiției Huawei de a-și organiza propriul eveniment la scurt timp după.

Se pare, însă, că acest zvon nu se va adeveri. CEO-ul Huawei, Yu Chengdong, ar fi declarat, potrivit phandroid.com, că Huawei P10 și P10 Plus ar urma să fie lansate cândva în martie sau în aprilie.

Având în vedere că MWC se termină pe 2 martie, sunt șanse mici ca flagship-ul Huawei pe anul acesta să-și facă apariția în cadrul târgului de tehnologie.

Nu se știu detalii exacte privind Huawei P10 și P10 Plus, dar există o serie de zvonuri credibile. Mai exact, telefoanele ar putea avea display-uri QHD și vor fi dotate cu procesoare Kirin 960, produse chiar de compania din China. Memoria RAM ar urma să fie de minimum 4GB, existând zvonuri care vorbesc chiar de 6GB RAM. Se mai vorbește și de posibilitatea prezentării unor versiuni cu ecrane curbate, dar va trebui să mai așteptăm ceva timp pentru a afla exact.

Având în vedere cât de apreciată a fost camera duală de pe P9 și P9 Plus și faptul că Huawei a decis să o importe și pe modelul Honor 8, sunt șanse foarte mari ca Huawei P10 și P10 Plus să păstreze această funcționalitate, dar să vină cu senzori îmbunătățiți.

Noi vom fi prezenți la MWC 2017 și vă vom da detalii de la evenimentul Huawei. Cu toate că s-ar putea să nu vedem un smartphone în cadrul conferinței, Huawei sigur are pregătite niște gadgeturi interesante.