04 ian. 2017 | 07:52

HP Envy Curved AiO 34 este cel mai mare și performant all-in-one

ACTUALITATE
HP Envy Curved AiO 34 este cel mai mare și performant all-in-one

Menit pentru un grad sporit de productivitate și divertisment, HP Envy Curved AiO 34 b010 ar putea fi considerat cel mai mare all-in-one disponibil pe piață.

Tinde să devină imposibil să-ți mai dorești un desktop clasic în momentul în care apar pe piață sistem all-in-one atât de atrăgătoare și performante. Cu o diagonală de 34 de inci, HP Envy Curved AiO 34 îți satisface cu siguranță toate dorințele pe care le-ai putea avea, indiferent de domeniul de actiivtate. În plus, datorită parteneriatului cu Bang & Olufsen, se și aude foarte bine.

La baza întregii ecuații se află un panou curbat de 34 de inci cu o rezoluție de 3440 x 1440. Datorită alegerilor de design, poate fi integrat cu ușurință pe majoritatea birourilor, dar acesta este fără nici un fel de dubii cel mai mare all-in-one creat vreodată. Pentru a face față tuturor sarcinilor, în cutia de la bază, ascunde un procesor Intel Core i7-770T și un GPU dedicat AMD Radeon RX 460 cu 4GB de VRAM. În teorie, în funcție de buget, ar trebui să puteți opta și pentru o variantă cu GPU NVIDIA, dar detalii despre respectiva iterație nu au fost încă făcute publice.

Pentru a nu avea niciodată probleme cu spațiul, partea de stocare este o combinație între un SSD M.2 NVMe de 256GB pe PCI Express și un hard disk clasic de 1TB cu 7200RPM. Momentan nu se știe dacă veți putea să vă faceți cu ușurință un upgrade la hard disk. Sistemul audio de la Bang & Olusfen este de asemenea ascuns în baza de la HP Envy Curved AiO 34. Acesta este format din patru difuzoare, dintre care două folosesc o pereche de radiatoare pasive menite să sporească fidelitatea la redarea de frecvențe foarte joase într-un spațiu restrâns. Conectica include patru porturi USB 3.0, un USB C 3.1 HDMI Out și HDMI In, un detaliu ce se traduce prin faptul că puteți conecta și alte sisteme sau console la ecranul de 34 de inci.

Momentan nu știm prețul pentru HP Envy Curved AiO 34, dar ar trebui să fie făcut public în viitorul foarte apropiat.

HP Envy Curved AiO 34

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele