17 ian. 2017 | 07:04

Galaxy S7 are probleme cu Android 7, iar actualizarea a fost oprită

ACTUALITATE
Galaxy S7 are probleme cu Android 7, iar actualizarea a fost oprită

În urmă cu aproximativ o săptămână detaliam fragmentarea platformei Android, iar astăzi aflăm că cei de la Samsung nu reușesc să aducă Android 7 pe Galaxy S7

Android 7.0 Nougat a fost anunțat oficial în variantă finală în urmă cu aproximativ 4 luni. Dezvoltatorii de hardware au avut acces la noul sistem de operare cu ceva timp înaintea noastră. Din păcate, se pare că indiferent cât de mult timp trece, cei care vor să folosească terminale cu Android trebuie să accepte faptul că propagarea noilor versiuni va fi o problemă constantă. Nici măcar vârful de gamă al celor de la Samsung nu poate să se bucure de acest update.

După scandalul cu telefoanele Galaxy Note 7 care s-au încăpățânat să explodeze în cele mai ciudate circumstanțe, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au rămas telefoanele de top din portofoliul Samsung. Într-un astfel de context, te-ai fi așteptat ca sud coreenii să fie un pic mai grijulii când vine vorba de distribuția unei actualizări, dar se pare că nu este cazul.

După ce au anunțat cu surle și trămbițe că au început distribuția Android 7.0 Nougat pentru S7 și S7 Edge, în contextul în care Android 7.1 este ultima variantă, cei de la Samsung au oprit propagarea update-ului. Motivele sunt necunoscute, dar utilizatorii au cu siguranță de ce să fie supărați. Cel puțin în China, în locul update-ului la Nougat, a fost trimisă către utilizatori o altă actualizare cu numele de cod G9350ZCU2ZQA4. Din descrierea acestuia, se poate desprinde faptul că sporește stabilitatea și performanța dispozitivului. În plus, vine la pachet cu un sistem îmbunătățit de economisire a bateriei.

Un lucru este însă sigur, veți mai avea de așteptat până când veți vedea un Galaxy S7 cu Android 7.0 Nougat. Cel mai probabil, dacă vreți să rulați noul SO, singura voastră șansă este să vă achiziționați noul Galaxy S8 în aproximativ două luni, când va apărea pe piață.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele